Sotus alkano neužjaučia, todėl valgantys dienos pietus artimiausioje tinklinėje užeigoje, ko gero nesupras, kaip sunku neturint pastovaus biuro maitintis sveikai ir išvengti šaukiančių menkaverčio maisto pasiūlymų. Tik perėjes į dirbančių viešosiose erdvėse pusę supranti, kad su kiekviena diena darosi vis sunkiau atsispirti pagundai sukirtsti užkandinėje ruoštą sumuštinį ar Statoile prigriebti dešrainį. Juolab, kad dirbdamas tokiose erdvėse laiką stengiesi planuotis kuo efektyviau ir kuo rečiau keisti buvimo vietą, juk užėmus strategiškai palankią vietą laikinajame biure norisi koncentruotis tik į darba, o ne kaip grižus po pietų pertraukos vėl rasti gerą vietą.
Dienos pietus duodančiose kavinėse ir kaikuruose save restoranais vadinančiuose baruose irgi būtų galima dirbti jei ne apilink zujantys padavėjai atkakliai siūlantys dar ko nors ir nerimastingai šnairuojantys beatodairiškai laukdami, kol atlaisvinsi staliuka naujam klientui galbūt paliksiančiam dar €0,5 arbatos.
Tad šiuo požiūriu retas kuris suteikia sau prabangą atiduodi pusantros valandos vien tam, kad kiek sveikiau pavalgytų pietus savo sudėtyje turinčius skystos sriubos ir šiltą patiekalą su daržovių garnyru. Taip mūsų racione atsiranda sunkiai viršknamas menkavertis maistas, kuris kaip statybinės putos tūriu užpildo skrandžius ir pasišalina po keliu valandų taip ir nesuteikęs jokio ilgalaikio poveikio.
Pasiimti maisto iš namų irgi neišeitis, nes veikiausiai tai bus tie patys pusryčių sumuštiniai, kurių ryte teks pasidaryti dvigubai arba šaltas vakarykštės vakarienes variantas, juk pasišildyti irgi nėra kur.
Rodos visi požymiai pasirinkusiems darbą laisvose erdvėse suponuoja tai, kad teks gadinti skrandį, priaugti nereikalingų kilogramų ir galiausiai kreiptis į dietologą ar šeimos gydytoją su prašymu padėti išspręsti susidariusias sveikatos problemas.
Taip, taip iš tikrųjų buvo iki šiol. Sakau iki šiol, nes penktadienį į mano rankas pakliuvo tikra maisto inovacija – skystas ir sveikas energijos užtaisas. Prieš gerus dešimt mėnesių šią maitinimosi problemą ėmė spręsti Vytautas Savickas ir jo draugų kompanija nusprendusi kovoti su alkiu ir pradėję mąstyti apie lengvai trasportuojamą, sveika ir patogų maistą tokiems žmonėms kaip aš. Žinoma jie nepamiršo ir tų, kurie užsikasę su darbais biuruose ir elgasi beveik identiškai taip ir tie kurie dirba kavinėse.
Pripratusiems valgyti peiliu ir šakute apdorojamą maistą pradžioje gali būti sunku suvokti, kaip pasisotinti išgėrus skysčio. Viską paaiškina specialios technologijos panaudojimas ir maistinių savybių išsaugojimas jį ilgam įkalinus patrauklaus dizaino buteliuke. Dėl šios priežasties Hello Hungry komandai teko grūsti į pačią Redbull tėvynę Austriją, nes tik ten rado visus kokybės sertifikatus ir produkto sumanytojų reikalavimus atitinkančia gamybos ir išpilstymo liniją.
Pats produktas gaminamas grikių pagrindu, todėl yra labai maistingas ir sveikas. Mėgstantiems rinktis Hello Hungry siūlo trijų skirtingų skonių potyrius. Mėstantiems saldžiau – braškių, bananų, morkų ir burokėlių derinį. Tropikų gerbėjams – mango, spinatų ir persikų kokteilį, o viduržemio regiono fanatams – pomodorų ir bazilikų skonį.
Standartinį paketą sudaro trys buteliukai, kad paragautumėt kiekvieno. Taip pat yra galimybė sutaupyti, įsigyjant didesnį kiekį vienos rūšies Hello Hungry paketą.
Daugiau informacijos ir užsakymas: Paspaudus šia nuorodą
Hello Hungry web:
http://hellohungry.co.uk/